Inspirálódj! - MySky.hu

A tökéletes ajándék

Ugye neked is ismerős a helyzet, hogy közeleg egy jeles esemény, de neked fogalmad sincs, milyen eredeti ajándékkal lepd meg szeretted? Kétségbeesve keresgélsz a neten valami igazán egyedi, kreatív ajándékot, ami amellett, hogy rólatok szól és csak a tiétek, még elképesztően jól is néz ki? Bizony, nem egy fényképes bögre vagy párna lesz az az ajándék, ami megdobbantja párod szívét…

Ajándékozz szerelmednek, családtagodnak egyedi csillagtérképet, amely egy különleges pillanatnak állít emléket. Ezt az ajándékot garantáltan nem fogja a szekrény mélyére süllyeszteni, sőt, minden barátjának és családtagjának büszkén fogja mutogatni.

(Mellesleg az is biztos, hogy Instagramon is rengeteg lájkot fog bevonzani.)

Tervezd meg csillagtérképedet, amely pontosan megmutatja, hogyan nézett ki az égbolt azon a különleges napon. Válassz hozzá egy csodálatos színt, adj hozzá egy szép elrendezést, egy kedves üzenetet, ami mindkettőtök számára fontos és voilá! Pár kattintással megterveztél egy olyan ajándékot, amilyet eddig senkitől sem kapott. És később sem fog...

Csillagtérképed számos alkalomra lehet ideális ajándék. Mutatunk néhány példát, hogy inspirálódj, ötletet meríts és megkönnyítsük a dolgod!

Évfordulóra...

Ha épp azon gondolkodsz, mivel lepd meg kedvesed ezen a jeles napon (mert hiába mondja azt, hogy „tényleg nem kell semmilyen ajándék”, mindenki tudja, hogy ez nem igaz!), ne gondolkodj tovább!

...Valentin-napra

Minden évben csoki és/vagy rózsa? Még leírni is fárasztó… Mennyivel figyelmesebb, személyre szólóbb és meghittebb egy olyan ajándék, amely emléket állít az első alkalomnak, amikor találkoztatok, amikor elcsattant az első csók, vagy amikor már mindketten tudtátok, hogy ez több, mint egy futó kaland…

Születésnapra...

Hogyan nézett ki a végtelen égbolt, amikor egy számodra fontos ember megszületett? Egy különleges ember esetében mindig szerencsésen álltak a csillagok, amikor világra jött - mutasd is meg ezt neki! Soha nem fogja elfelejteni ezt az ajándékot.

...esküvőre

Manapság nem divat kenyérpirítót és vízforralót adni az ifjú párnak. Viszont a hasznos, de személytelen és érzelmi töltettel nem rendelkező készpénz helyett ezúttal adj nekik egy csillagtérképet, amely a nagy napról állít emléket. Biztos lehetsz benne, hogy pár nappal később már büszkén fogják mutatni ismerőseiknek a lakás ékes díszét.

Születésre...

A világ legnagyobb csodája születik meg, amikor két emberből család lesz. Állíts emléket gyermeked születésének egy olyan plakáttal, amely bár sosem lesz olyan gyönyörű, mint ő – de amikor ránézel, mindig eszedbe fog jutni az a szívbemarkoló nap, amikor szülő lettél.

...csak úgy.

Rengeteg más alkalomra készíthetsz csillagtérképet. Csak néhány ötlet, hogy inspirációt adjunk számodra. Te melyik fontos pillanatról készítenéd el saját csillagos égboltodat?

  • A nap, amikor kutyatulajdonos lettél? Netán egy doromboló négylábúval bővült a család?
  • Egy emlékezetes este, egy váratlanul alakult nap, amelynek köszönhetően egy igaz barátra tettél szert?
  • A nap, amikor végre elindítottad álmaid vállalkozását, és ezzel szabaddá váltál?
  • A nap, amikor úgy keltél fel, hogy változtatsz az életeden, és visszatekintve tudod, hogy ez a nap volt, amikor újjászülettél?

A sort a végtelenségig folytathatnánk. Mostantól csak rajtad áll, milyen emlékezetes napot szeretnél örökre az égbe vésni!

Mindenhol jól mutat - a nappaliban, a hálóban és a szerelmed kezében is.