Gyakran ismételt kérdések - MySky.hu

Gyakran Ismételt kérdések

💫 A termékről

Csak múltbéli eseményről lehet posztert készíteni?

Nem! Az algoritmus, amelyet használunk, a csillagok mozgását lekövetve ugyanúgy meg tudja mutatni az égitestek jövőbeli állását is egy adott pillanatban, mint ahogyan a múltbéli helyzetüket is.

Tényleg pontos képet mutat a csillagtérkép?

Igen! Ehhez többek között a Hipparcos katalógust használtuk fel, amely 118 200 csillag pontos adatait tartalmazza 1 milliívmásodperc pontossággal. Tervezőnkben láthatod, ahogyan az időpont és a helyszín változtatásánál azonnal elforog az égbolt, pontosan abba az állásba, ahogyan felettetek ragyogtak a csillagok.

Hogyan készül a poszterem?

A tervezőnk segítségével azonnal láthatod, hogyan fog kinézni a megrendelt termék: a helyszín és a pontos dátum megadásával a csillagtérkép a megfelelő pozícióba forog, és beállíthatod, hogy a csillagokon kívül milyen elemek (csillagképek vonalai, tejútrendszer, háló) jelenjenek meg a posztereden.

A poszter színét előre megadott lehetőségek közül választhatod ki - a színek között találsz egyszerű színeket, akvarell hatású háttereket és egyéb színvariációkat is. A többféle elrendezés közül válaszd ki azt, amelyik a leginkább tetszik, ezután már csak azt kell eldöntened, hogy milyen méretben szeretnéd megrendelni a posztert, és hogy kérsz-e hozzá keretet.

Mi minden egyes csillagtérképet kézzel tervezünk meg. Az esetleges elírásokat, hibákat igyekszünk javítani (bár 100% garanciát nem tudunk vállalni arra, hogy kiszúrjuk a hibákat!), és a kinézetet, elrendezést is úgy igazítjuk, hogy tökéletes legyen az öszhatás!

Több pillanatot is szeretnék megörökíteni egy poszteren, lehetséges ez?

Akár négy égboltot is szerepeltethetsz egy poszteren, amely a legfontosabb pillanatokról állít emléket. Ehhez az új fejlesztésű MultiTervezőnket használd!

(Jó, ha tudod: jelenleg a MultiTervező az égboltok előnézeti képénél még nem a pontos adatot mutatja, ez még fejlesztés alatt áll, viszont fontos, hogy az elkészült terméken a csillagokat pontosan úgy ábrázoljuk a poszteren, ahogyan azok valóban álltak!)

Fotós poszter rendelése esetén a feltöltött kép előnézete homályosan jelenik meg. A végeredmény is ilyen lesz?

Nem! Néha előfordul, hogy egyes eszközökön az előnézeti kép homályosan jelenik meg, azonban ha a feltöltött fotó jó felbontású, nem lesz gond! Ha esetleg kicsi lenne a feltöltött kép, a rendelés feldolgozása után emailt küldünk, hogy szükségünk lenne egy jobb minőségűre. Minden posztert kézzel tervezünk meg, így garantáljuk, hogy az eredmény valóban szemet gyönyörködtető legyen!

Fotós poszteren a feltöltött képet tudom pozícionálni?

A fotós tervezőben a feltöltött fénykép fix helyre kerül, ezt a tervezés során nem lehet mozgatni.
Azonban mivel minden posztert egyenként, kézzel tervezünk meg, mindig törekszünk arra, hogy a fotón a lényeg szerepeljen a körben, az egyértelmű hibákat azonnal korrigáljuk, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyennek elképzelted.

Mennyibe kerül egy csillagtérkép?

Különböző méretekben rendelheted meg a posztereket, melyekhez más és más árak tartoznak.

Az árakat a tervezőben is láthatod, a méret kiválasztásánál. Amennyiben keretet is rendelsz a poszterhez, a keretek kiválasztásánál láthatod a plusz díjat, amelybe a keret kerül. Ezek ára 4.290 és 6.490 forint között változik.

Az előnézeti képen nem teljesen úgy néz ki a poszter, mint a honlapon található termékfotókon. Hogyan fog kinézni az elkészült poszterem?

Mivel minden eszköznek más és más felbontása, kijelzője van, előfordulhat, hogy a tervezőben nem pontosan úgy néz ki az előnézeti kép, mint a végleges poszteren. Lehet, hogy a szövegek mérete tűnik túlságosan nagynak vagy kicsinek, esetleg a pozíció térhet el a véglegestől, de ez csak egy előnézeti kép, amely alapján minden megrendelt posztert kézzel tervezünk meg, hogy az eredmény a lehető legszebb, esztétikus legyen. Ne aggódj: a végeredmény mindig olyan lesz, mint a termékfotókon.

Valamit elrontottam a szövegben, lehetséges utólag javítani?

Az egyértelmű hibákat igyekszünk javítani (nem garantáljuk, hogy minden félreütést észreveszünk, kérjük alaposan olvasd át a választott szöveget!), viszont ha szeretnél valamit módosítani a szövegen, azt javasoljuk, hogy a rendelésed leadása napján írj nekünk egy e-mailt, hogy javíthassuk, mivel a legtöbb esetben legfeljebb 12 órán belül már legyártjuk a beérkezett rendeléseket!

Szeretnék módosítani a poszterem megjelenésén, lehetséges ez?

Minden egyéni kérést igyekszünk teljesíteni a megjelenítendő szöveg, helyszín vagy egyéb kéréseket illetően, viszont ebben az esetben is arra kérünk, hogy minél előbb jelezd nekünk e-mailben a változtatási igényed, mert a posztereket legkésőbb másnap már ki is nyomtatjuk!

Milyen papírra készül el az általam kiválasztott poszter?

Minden termékünket prémium minőségű, 180 gramos matt fotópapírra nyomtatjuk ki 8 színes Canon plotterek segítségével, 300 DPI felbontásban. A 8 színnel való nyomtatás előnye a szokásos néggyel szemben az, hogy a színek sokkal élénkebbek, teltebbek.

Csak kinyomtatott posztert tudok rendelni?

Gondoltunk azokra is, akik szeretnék saját maguk megoldani a nyomtatást, vagy nincs idejük megvárni az amúgy 2-4 munkanapos szállítást, így lehetőség van digitális verzióban megrendelni a csillagtérképet. A megrendelés beérkezését követő legkésőbb 1 munkanapon belül elküldjük a nagy formátumú, 50 x 70 cm méretű, 300 dpi felbontású .jpg kiterjesztésű fájlt. Természetesen kérheted a kisebb, 30*40 cm méretben is, ezt külön jelezd nekünk a rendelésnél!

Fontos! Előfordulhat, hogy a digitális letöltést tartalmazó e-mail a spam/levélszemét mappába kerül, ellenőrizd ezeket a mappákat is, ha várod tőlünk a fájlt.

📦 Csomagolás, keret

Benne lesz a számla a csomagban?

A vásárlást igazoló számlát elektronikus úton küldjük el a rendelés során megadott e-mail címedre. Gyakran előfordul, hogy az ajándékba szánt terméket egyenesen az ünnepelthez rendelitek, ezért semmiképpen nem tesszük a csomagba a számlát. Emellett a környezetet is igyekszünk ezzel egy picit védeni.

Milyen csomagolásban érkezik meg a csillagtérképem?

Műanyag fedéllel záródó, vízálló, vastag falú kartonhengerbe csomagolunk minden posztert, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen meg hozzád. Ha keretet is rendeltél a poszterhez, a plakátot keretezve, gondosan becsomagolva szállítjuk ki.

Választhatok keretet a poszteremhez?

Természetesen! Fekete és fehér színű keretek közül választhatsz - előfordulhat, hogy a nagyobb (61 cm x 91 cm) méretű keretekből átmenetileg készlethiány van, ezt a méret kiválasztásánál minden esetben jelezzük)

Milyen keretek közül választhatok?

Magyar gyártású, kiváló minőségű, akasztós fa kereteket vásárolhatsz a poszterekhez, fekete illetve fehér színben. Üveg helyett polisztirén műanyag előlappal szállítjuk őket. Azért esett erre a választásunk, mert az üvegtől szinte képtelenség megkülönböztetni, azonban kevésbé sérülékeny és nem törik el sem szállítás, sem az otthoni "balesetek" során. (Fontos! A keret előlapját 1-1 réteg védőfólia védi, amelyet kicsomagolás után Neked kell eltávolítanod.) Valamennyi keret anyaga megegyezik (keret anyaga: MDF; előlap anyaga: polisztirén műanyag)

Mik ezek a furcsa fekete jelek a keret előlapján?

Ne ijedj meg: a piktogramok NEM a keret előlapjára, hanem az azt védő fóliákra vannak nyomtatva. A védőfóliát minden esetben rajta hagyjuk az előlapon, hogy az a csomagolás, szállítás közben véletlenül se karcolódjon meg. A csomag kézhezvételét követően egyszerűen lehúzhatod a fóliát az előlapról. A keret előlapja magas minőségű műanyag, ami a védőfólia lehúzása után nehezen megkülönböztethető az üvegtől (szinte lehetetlen), viszont biztonságosabb, kevésbé törékeny!

💵 Fizetés

A kosárban lévő termékeidet többféleképpen is kifizetheted.

 • A leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a biztonságos bankkártyás fizetés, amelyet a Barion rendszerén keresztül bonyolítunk le. Bank-, és hitelkártya adataid a legnagyobb biztonságban vannak a fizetés során, amelyet semmilyen harmadik fél nem láthat – így mi sem.
 • Banki átutalással is rendezheted a vásárlást, a következő számlaszámra:
  • Creative Shop Kft.
  • OTP BANK
  • 11721002-21463378
 • A csomag készhezvételekor, utánvéttel is kifizetheted a terméket. Jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges a futárnál!

🚚 Szállítás

Mennyibe kerül a szállítás?

A házhozszállítás Magyarország területén belül egységesen 1 490 Ft. ÚJDONSÁG: Lehetőség van csomagpontos átvételre is, ennek ára Magyarország területén belül 990 Ft.

Ki végzi a kiszállítást?

A csomagok kézbesítését a Packeta Group végzi. Gyors, pontos kézbesítés jellemzi munkájukat az egész ország területén belül, illetve több, mint 10.000 választható átvevőhelyre is kérheted a csomagod!

Partnerünk elérhetőségei:

 • Weboldal: packeta.hu
 • Telefonszám: +36 1 400 8806
 • Csomag nyomonkövetése: ezen a linken lehetséges!
 • Nyitvatartás: H–K-Sz-P: 08:00 – 18:00, Cs: 08:00 - 20:00

Mikor kapom meg a csomagomat?

Házhozszállítás esetén: a rendeléstől számított 2-5 munkanap.
Csomagpontos átvétel esetén egy munkanappal rövidebb a szállítási idő! (1-4 munkanap).
A kiszállítást megelőzően tájékoztató emailt és SMS-t kapsz a futárszolgálattól, egy rendelést követő kóddal és az érkezés várható időpontjáról.

Hol tudom nyomon követni a csomagomat?

A csomag állapotát ezen az oldalon tudod ellenőrizni a csomagkövető kód beírásával.

Van lehetőség személyes átvételre?

Igen! Újdonságként lehetőséged van villámgyors, expressz személyes átvételi opciónkat választani, az elkészült posztert akár egy munkanapon belül átveheted, délelőtti rendelés esetén pedig akár már aznap délután! Ezt budapesti, 21. kerületi (Csepel) telephelyünkön teheted meg. További részletekért kattints ide!

🤔 Problémám van a termékkel, mit tegyek?

A legfontosabb nekünk, hogy elégedett legyél: minden egyes poszter minőségét leellenőrizzük a csomag feladása előtt – ha esetleg mégsem vagy elégedett a termékkel vagy a szállítás minőségével, kérlek írj nekünk az info@mysky.hu e-mail címre, vagy keress minket Facebookon.

Kérjük, amennyiben a csomag sérülten érkezett, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@mysky.hu) vagy telefonon ( 70-418-0891 ). Kérjük, csatolj fotókat a sérült termékről és a csomagolásról, a fuvarcímkével együtt. A csomag készhezvételét követő legkésőbb 3 napon belül jelezd nekünk, ha a csomag tartalma sérült. A később bejelentett kárt sajnos nem áll módunkban megtéríteni!

További kérdésed van?

Kérdés és észrevétel esetén írj az info@mysky.hu e-mail címre, vagy keress minket Facebookon, és mi még aznap válaszolunk. Telefonon a +36 30 731 7722-es telefonszámon tudsz elérni minket munkanapokon 8 és 15 óra között.